Putin Moldova Basarabia copy

Republica Moldova a intrat din nou în componența Rusiei. La Moscova a fost semnat un acord secret în acest sens între Putin și Erdogan. La fel ca în 1812, turcii au decis să ceară iertare de la ruși, așa că le-au cedat Basarabia. De săptămâna viitoare Rusia va începe noi exerciții militare și va ocupa toată Republica Moldova, nu doar malul Nistrului.

”Domnul țar Putin este un om de cuvânt. El mi-a spus că nu are nevoie foarte multe de la mine. M-a întrebat dacă pot să-i dau toată România. I-am zis că e totuși cam mult. Am negociat cât am negociat și am căzut de comun acord că ia Basarabia cu tot cu Găgăuzia. Mi se pare un târg corect. Oricum Moldova este plină de ruși, iar moldovenii habar nu au cine sunt”, a declarat Recep Erdogan, sultanul Turciei.

Vladimir Putin a anunțat deja că va introduce limba rusă în toată administrația de la Chișinău, în școli și universități. Limba română va fi complet interzisă. Cei care vor fi prinși că vorbesc româna vor fi obligați să taie copaci… în Siberia. Putin a anunțat că îl pune președinte în Basarabia pe Iurie Roșca, iar Igor Dodon va fi prim-ministru. Ca să fie pregătiți pentru venirea lui Putin, în această noapte, monumentul lui Ștefan cel Mare va fi scos, iar în locul lui va fi instalată statuia lui Lenin.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on VK
http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/08/Putin-Moldova-Basarabia-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/08/Putin-Moldova-Basarabia-copy-300x300.jpgadminInternațional
Republica Moldova a intrat din nou în componența Rusiei. La Moscova a fost semnat un acord secret în acest sens între Putin și Erdogan. La fel ca în 1812, turcii au decis să ceară iertare de la ruși, așa că le-au cedat Basarabia. De săptămâna viitoare Rusia va începe...

Comentează