Lilu ochi vanat copy

Cunoscuta prezentatoare Lilu, care a șocat opinia publică după ce s-a căsătorit cu un preot, vine cu 10 sfaturi pentru femei daca vor să aibă o căsnicie perfectă cu un moldovean.

1. Lasă-l să te bată, nu fugi, că ți-o iei mai tare. Dacă te bate înseamnă că te iubește. Femeia nebătută e ca casa nemăturată.
2. Nu încerca să afli numele amantei. Fiecare bărbat care se respectă trebuie să aibă cel puțin o amantă sau chiar două. Așa-s bărbații.
3. Ca să-ți aduci bărbatul de la bar în spate trebuie să mergi cel puțin de două ori pe săptămână la sală și să te antrenezi cu sacul de box, să-l duci în spate.
4. Nu te preface că te doare capul, nu vrei ca din bugetul familiei să fie cheltuiți bani pe saune și pe călătorii nocturne la Naberejnaia.
5. Dacă nu vrei să fii bătută în fiecare zi din cauză mâncării, roag-o pe soacră să-ți spună exact ce bucate îi sunt pe plac bărbatului tău.
6. Nu mânca ca sparta, o să te faci ca o purcică și bărbatul tău nu s-a însurat cu tine ca să te îngrași ca o vacă, doar el are voie să-și crească burta.
7. Angajează-te la două sau chiar trei locuri de muncă să câștigi mai mulți bani. Sau pleacă în Italia. Berea, vodca și lichiorul s-au scumpit și barurile nu mai dau pe caiet.
8. Închide gura când vine acasă. Dacă nu ți-o poți închide există soluții medicale, tăierea limbii, coaserea buzelor, dezbaterea dinților.
9. Lasă-l să-și arunce ciorapii prin toată casa, așa își marchează el teritoriul. Nu-l pune să spele vesela, s-ar putea să o spargă din neatenție de capul tău.
10. Fă-te că nu vezi că se uită la alte femei pe stradă. Este mai bine să te faci că nu vezi decât să nu vezi… din cauza ochiului vânăt.

Alte zece sfaturi de la prezentatoarea Lilu pentru o căsnicie perfectă cu un moldovan: ”nu fugi când vrea să te bată”http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/07/Lilu-ochi-vanat-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/07/Lilu-ochi-vanat-copy-300x300.jpgadminMondenBărbați,femei,Lilu,sfaturi
Cunoscuta prezentatoare Lilu, care a șocat opinia publică după ce s-a căsătorit cu un preot, vine cu 10 sfaturi pentru femei daca vor să aibă o căsnicie perfectă cu un moldovean. 1. Lasă-l să te bată, nu fugi, că ți-o iei mai tare. Dacă te bate înseamnă că te iubește....

Comentează