Cumicu, un rapper român, a fost expulzat din Moldova pentru că a refuzat să cânte rusește Hip hop. Serviciul de Informații și Securitate de la Chișinău l-au interceptat pe rapper și l-au rugat să versifice câte ceva în limba rusă despre Vladimir Voronin și Partidul Comuniștilor. Pentru că acesta a refuzat, agenții dubli sub acoperire l-au dus la Albița și i-au cerut să nu se mai întoarcă niciodată în Moldova.

”Au venit doi vlăjgani, le-am spus că nu am bani. Mi-au cerut să cânt rusește, i-am zis unuia – borăște. Nu mi-e frică de bătaie, le-am dat una fix în coaie. M-au luat, m-au legat, m-au târât, i-am stuchit”, a declarat rapperul român Cumicu la ieșirea din vama românească de la Albița.

Din fericire, a intervenit Codruța Kovesi, procurorul șef al DNA, care este și fan al lui Cumicu. Codruța Kovesi l-a amenințat pe Voronin că dacă nu-l acceptă pe Cumicu, vine chiar ea în Moldova cu o armată de procurori. Speriați, forțele milițienești de la Chișinău au anunțat: concertul lui Cumicu, organizat de Culturap va avea loc sâmbătă, 6 iunie, în Chișinău.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/05/Cumicu.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/05/Cumicu-150x150.jpgadminPublicitate
Cumicu, un rapper român, a fost expulzat din Moldova pentru că a refuzat să cânte rusește Hip hop. Serviciul de Informații și Securitate de la Chișinău l-au interceptat pe rapper și l-au rugat să versifice câte ceva în limba rusă despre Vladimir Voronin și Partidul Comuniștilor. Pentru că acesta...

Comentează