igor-dodon-costum-romanesc-copy

Un nou scandal cu filmulețe extrem de obscene s-a declanșat în Chișinău. După ce Chirtoacă a băut vodkă, a cântat și a dansat pe muzica formației Liuda și Igor Dodon a fost surprins cu chiloții în vine. Cunoscutul politician moldo-rus a fost filmat în garajul Ambasadei României într-o ipostază indecentă. Așadar, în imagini se vede cum Igor Dodon bea pălincă și țuică românească. Dar nu este totul. Dodon cântă în gura mare: ”Treceți batalioane române carpații”.

Suprinzător este și faptul că Dodon știe versurile pe de rost. Ba chiar vocea sa de tenogrohăit a nimerit bine notele cântecului. În scurt timp, filmulețul a devenit viral pe internet. Toată lumea râde și se distrează pe seama lui Dodon și a uitat complet de tusovka lui Chirtoacă.

Igor Dodon a venit cu o explicație la această debandadă politică. Politicianul moldo-rus susține că filmul este de la petrecerea pe care a dat-o Ambasada României după ce toți deputații socialiști au reușit să-și ia cetățenia românească. Dodon susține că nu putea să-i refuze pe români, așa că a cântat împreună cu ei. După apariția acestui filmuleț, Dodon a mers la mănăstire să pună o lumânare. El speră ca filmulețul să rămână pe internet și să nu ajungă la televizor ca să nu afle și pensionarii că votează un unionist ascuns.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on VK
http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/09/Igor-Dodon-costum-romanesc-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/09/Igor-Dodon-costum-romanesc-copy-300x300.jpgadminPolitic
Un nou scandal cu filmulețe extrem de obscene s-a declanșat în Chișinău. După ce Chirtoacă a băut vodkă, a cântat și a dansat pe muzica formației Liuda și Igor Dodon a fost surprins cu chiloții în vine. Cunoscutul politician moldo-rus a fost filmat în garajul Ambasadei României într-o ipostază...

Comentează