Parlament protest Ghimpu Voronin copy

Cazul de la Trușeni nu este singular pe piața chiriilor. Cel mai răsunător și mai abuziv caz este cel al deputaților, care după ce s-au instalat în Parlament nu vor să-l mai părăsească. Asta deși proprietarii de drept ai clădirii Parlamentului, adică moldovenii, le-au cerut să plece în repetate rânduri.

”Noi îi înțelegem foarte bine pe oamenii aceea din Trușeni. Și noi la fel i-am lăsat pe deputați să intre în Parlament, iar acum nu-i mai putem scoate. Contractul inițial era clar, să nu mai fure, să stea și să muncească, să facă legi pentru oameni, nu pentru rudele lor, să nu-și angajeze asistente cărora să le julească genunchii. Nimic din toate astea nu au fost făcute, așa că am vrut să-i alungăm naibii pe cei 101 chiriași. De unde? Nu vor să plece, s-au baricadat înăuntru și fură în continuare. Ieri un milion, azi un milion, până au ajuns la un miliard”, a declarat cetățeanul turmentat Vasea Zaibal.

Din păcate, poliția nu poate face nimic și nu-i poate alunga pe deputați din Parlament. Dimpotrivă, i-a apărat pe chiriașii nedoriți din Parlament de adevărații proprietari. La un moment dat, proprietarii au prins un chiriaș nedorit. Este vorba de Liuda Ghimpu, care a fost bătut cu mâna Moscovei în cap. La un moment dat, în 2009, proprietarii clădirii i-au dat foc pentru a-i alunga pe chiriașii răi. Din păcate, aceeași chiriași nedoriți stau acum în Parlament.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/08/Parlament-protest-Ghimpu-Voronin-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/08/Parlament-protest-Ghimpu-Voronin-copy-300x300.jpgadminPolitic
Cazul de la Trușeni nu este singular pe piața chiriilor. Cel mai răsunător și mai abuziv caz este cel al deputaților, care după ce s-au instalat în Parlament nu vor să-l mai părăsească. Asta deși proprietarii de drept ai clădirii Parlamentului, adică moldovenii, le-au cerut să plece în repetate...

Comentează