Alina Zotea lovita la cap

Noi detalii despre loviturile pe care le tot primește cunoscuta deputată Alina Zotea. Aceasta a explicat în premieră ce a făcut-o să îl susțină pe Vlad Plahotniuc. Se pare că s-a lovit și s-a julit la cap.

”Stăteam ca de obicei în genunchi și îi juleam. Dar nu știu ce s-a întâmplat, mi s-a părut că intră cineva în cabinetul șefului. Așa că m-am sperit și am vrut să mă ridic, dar m-am lovit cu putere de birou. Astfel că m-am julit tare și la cap, nu doar la picior”, explica Alina Zotea pe pagina sa de facebook.

În aceste condiții este explicabil de ce a decis brusc că vrea să-l voteze pe Vlad Plahotniuc, spun anal-iștii. Pe de altă parte, Mihai Ghimpu a ținut să anunțe că el nu s-a lovit la cap. ”Așa este eu tot timpul”, a spus patronul PL-DM.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/01/Alina-Zotea-lovita-la-cap.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/01/Alina-Zotea-lovita-la-cap-300x300.jpgadminMonden
Noi detalii despre loviturile pe care le tot primește cunoscuta deputată Alina Zotea. Aceasta a explicat în premieră ce a făcut-o să îl susțină pe Vlad Plahotniuc. Se pare că s-a lovit și s-a julit la cap. ”Stăteam ca de obicei în genunchi și îi juleam. Dar nu știu ce...

Comentează