Igor Dodon porc copy

Alertă maximă printre veterinarii și virusologii din Republica Moldova. La Chișinău a fost descoperit un nou caz de infestare cu virusul gripei porcine. Cel bolnav este chiar Igor Dodon, președintele PSRM. Apropiații susțin că Igor se manifesta foarte ciudat în ultima vreme, așa că l-au dus la spital.

”Nu știam ce are, dar mergea pe stradă, îi întreba pe oameni dacă au cetățenie românească. Îi ataca pe acești sărmani trecători, le lua pașapoartele și le rupea. Dorea să revenim la URSS. Dormea în gogineață, nu mai voia în pat, ci în glod. Ne-a fost frică să nu cumva să-l aresteze poliția. Așa că l-am păcălit că îl ducem în România să rupă cât mai multe pașapoarte și l-am dus la spital”, spune Zina Karabina, colegă de partid cu Igor Dodon.

La spital medicii au dat un verdict necruțător: Igor Dodon este oficial infestat cu virusul Gripei Porcine. Medicii susțin că îl vor izola vreo doi, trei ani. Specialiștii susțin că l-au monitorizat de mult pe Igor Dodon. Acesta s-ar fi îmbolnăvit definitiv mergând foarte des la Moscova. Se pare că virusul l-a agățat într-un moment intim, îl pupa în fund pe președintele rus.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/02/Igor-Dodon-porc-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/02/Igor-Dodon-porc-copy-300x300.jpgadminPolitic
Alertă maximă printre veterinarii și virusologii din Republica Moldova. La Chișinău a fost descoperit un nou caz de infestare cu virusul gripei porcine. Cel bolnav este chiar Igor Dodon, președintele PSRM. Apropiații susțin că Igor se manifesta foarte ciudat în ultima vreme, așa că l-au dus la spital. ”Nu știam ce are,...

Comentează