Feministe

Poliția din Moldova îi avertizează pe toți moldovenii. Un grup organizat de feministe terorizează pe toată lumea pe facebook. Organele de control și ordine îi sfătuiesc pe toți, bărbați sau femei, să fie foarte atenți ce fac pe facebook, pentru că ar putea fi atacați de feministele.

”Grijă mare, feministele sunt agresive și periculoase. Niciodată nu știți ce le poate enerva. Sunt imprevizibile. Dacă scrieți pe facebook că ați oferit locul unei femei în rutieră, or să vă atace pentru discriminare și o să plângeți în pernă o săptămână. Dacă o să spuneți că nu i-ați oferit locul unei femei, o să vă atace pentru nepăsare. Cel mai bine să nu intrați pe facebook, așa nu vi se poate întâmpla nimic”, a declarat șeful poliției moravuri ușoare din Moldova, Vanea Padkabluchnik.

Potrivit martorilor, mai mulți bărbați și femei au fost agresate și au avut nevoie de intervenția psihiatrilor după ce au fost terorizați moral de feministe. Coaliția Antiteroristă NATO a anunțat deja că vrea să le roage pe feministele din Moldova să meargă și în Statul Islamic să lupte acolo. Colonelul american Dick Sackmaidick crede că feministele din Moldova vor distruge ISIS în numai o lună, la cât de agresive sunt.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/08/Feministe.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/08/Feministe-300x300.jpgadminMonden
Poliția din Moldova îi avertizează pe toți moldovenii. Un grup organizat de feministe terorizează pe toată lumea pe facebook. Organele de control și ordine îi sfătuiesc pe toți, bărbați sau femei, să fie foarte atenți ce fac pe facebook, pentru că ar putea fi atacați de feministele. ”Grijă mare, feministele...

Comentează