Crocodil pe Bac copy

Poluarea râului Bâc a dus la apariția unor fenomene nemaiîntâlnite în Republica Moldova. Inspectoratul Ecologic de Stat a anunțat că în râușor au apărut animale feroce și periculoase pentru populație. Inspectorii sfătuiesc să stea cât mai departe de râu, iar cei care au casele lângă fluviu să nu iasă noaptea din casă dacă nu vor să cadă pradă crocodililor.

”În ultima vreme apa s-a transformat din verde, în roșu, în albastru, în galben, în negru și apoi iar în verde. A fost o poluare masivă a râului. Din păcate cineva a scăpat o pereche de crocodili în libertate. Iar aceștia au suferit mutații genetice, astfel că rezistă la temperaturile și clima din Moldova. Așa s-a născut o nouă rasă de crocodili, Aligatori de Bâc sau, mai scurt, Albâc. Albâcii sunt extrem de periculoși: pot mânca orice”, a declarat Valeriu Munteanu, șeful Inspectoratului Ecologic de Stat și ministrul Mediului.

Până acum Albâcii au mâncat două BMW-uri aduse la spălat la râul Bâc. Din fericire șoferii acestor mașini nu au pățit nimic. Deocamdată autoritățile nu știu cum să procedeze cu animalele și au cerut ajutor din Egipt. Câțiva crocodilologi de pe Nil urmează să vină la Chișinău ca să ne învețe cum să ne păzim de animalele extrem de periculoase. Între timp, în Piața Centrală din Chișinău, carnea de crocodil a ajuns mai ieftină ca carnea de pui broiler.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/03/Crocodil-pe-Bac-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/03/Crocodil-pe-Bac-copy-300x300.jpgadminSocial
Poluarea râului Bâc a dus la apariția unor fenomene nemaiîntâlnite în Republica Moldova. Inspectoratul Ecologic de Stat a anunțat că în râușor au apărut animale feroce și periculoase pentru populație. Inspectorii sfătuiesc să stea cât mai departe de râu, iar cei care au casele lângă fluviu să nu iasă...

Comentează