O persoană necunoscută a sunat în această dimineață la Publika WC și a anunțat că a minat televiziunea lui Vlad Plahotniuc. Polițiștii geniști au descins de urgență în redacția televiziunii pentru a depista bomba. Mare le-a fost mirarea când au găsit bomba chiar în studioul de emisie a televiziunii.

”Am adus niște câini pregătiți să depisteze bombe și au început să schelălăie că nu voiau să adulmece nimic. Ce-i drept, puțea într-un mare fel. Nici nu am avut nevoie de câini să ne dăm seama unde se află bomba. Am mers după duhoare și am ajuns în studioul lor, iar acolo, în mijloc, trona un mare că..at. Dacă explodează că..atul acela o să pută toată Moldova. Ar trebui urgent evacuată toată televiziunea de acolo”, a declarat Leonea Iaibu, șeful detașamentului de geniști și pohuiști din cadrul Ministerului Afaceriștilor Interni.

Publika WC susține însă că nici vorbă de bombă. Potrivit lui Cristi Tărăboi, ceea ce au descoperit polițiștii este materialul de lucru al jurnaliuștilor de la acest WC. Aceștia îl folosesc în fiecare zi când îl mănâncă în fața camerelor de filmat.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/10/Televizor-Publika-TV-musca-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/10/Televizor-Publika-TV-musca-copy-300x300.jpgadminSocial
O persoană necunoscută a sunat în această dimineață la Publika WC și a anunțat că a minat televiziunea lui Vlad Plahotniuc. Polițiștii geniști au descins de urgență în redacția televiziunii pentru a depista bomba. Mare le-a fost mirarea când au găsit bomba chiar în studioul de emisie a televiziunii. ”Am...

Comentează