Alerta cu bomba Parlament copy

Dimineața a început bine pentru cetățenii moldoveni. Aceștia au aflat de la televizor că în Parlament s-a anunțat o alarmă cu bombă. Sute de mii de au ieșit cu șampanie pe stradă. Unii au reușit chiar să o deschidă. Foarte mulți au răgușit din cauza țipetelor și urletelor de bucurie. Toată fericirea a fost însă de scurtă durată.

”Cu adânc regret suntem nevoiți să vă anunțăm că alerta cu bombă este una falsă. Am făcut totul ca la carte, am închis toate ușile. Am blocat geamurile. I-am adus în Parlament pe Plahotniuc de la Nobil și pe Filat din penitenciar. Am stat, am așteptat cu gândul că poate de data asta explodează Parlamentul. Din păcate, nu. Iar s-a jucat un copil cu telefonul. Poate data viitoare avem noroc”, a promis șeful echipei de geniști care au venit să caute bombele în Parlament.

Când au fost eliberați din Parlament, deputații au fugit care și încotro. Mihai Ghimpu și-a luat câțiva pumni în cap de la niște oameni care au venit cu șampanie să sărbătorească. Marian Pulu a fost scos pe targă din Parlament. Pentru că este înalt ca gardul, Marian Pulu a fost ținut de 10 sanitari. Monica Babuc a refuzat să iasă din Parlament până când nu a venit un polițist să o care în brațe.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/03/Alerta-cu-bomba-Parlament-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/03/Alerta-cu-bomba-Parlament-copy-300x300.jpgadminPolitic
Dimineața a început bine pentru cetățenii moldoveni. Aceștia au aflat de la televizor că în Parlament s-a anunțat o alarmă cu bombă. Sute de mii de au ieșit cu șampanie pe stradă. Unii au reușit chiar să o deschidă. Foarte mulți au răgușit din cauza țipetelor și urletelor de bucurie....

Comentează