Incredibil, dar adevărat. Se înmulțesc alertele cu bombe în Moldova. Aseară jumătate de Chișinău a fost evacuat după o alertă falsă cu bombă. Poliția a fost informată că Cavcaliuc a înghițit o bombă și este gata să explodeze în fața Guvernului. De frică să nu fie o bombă atomică, polițiștii au fost nevoiți să adăpostească foarte mulți oameni.

”De data asta alerta cu bombă părea foarte reală. Cel care ne-a sunat se jura cu mâna pe inimă că l-a văzut pe Cavcaliuc înghițând o bombă cu nitrogen, iar burta lui se umfla ca asfaltul de pe Drumuri Bune. Dacă ar fi explodat, punea la pământ jumătate de Chișinău, iar mirosul ajungea până în Zakarpatia”, a declarat șeful poliției din Chișinău, comisarul Leonea Iaibu.

”Oameni buni. Este o simplă alertă falsă. Nici vorbă de bombă în burta mea. Pur și simplu am mâncat o vacă friptă, am băut un poloboc de jin, am mai mâncat la desert 20 de torte Napoleon, apoi am mai zakusit oleakă de morojenoe plombir, vreo 2 camioane, iar la final am mai mâncat niște fasole cu chiperi umpluți, că mă simțeam cam flămând. Din cauza asta m-am balonat. Dar să știți că m-am abținut și nu am flatulat”, a declarat Cavcaliuc în versuri.

Oamenii de știință de la Academia Științifico-Fantastică a Moldovei susțin însă că Cavcaliuc ar putea fi de folos oamenilor. O singură flatulență a lui Cavcaliuc ar fi omorât țânțarii în Chișinău pentru următorii 100 de ani.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2019/06/Politist-Gras.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2019/06/Politist-Gras-300x300.jpgadminPolitic
Incredibil, dar adevărat. Se înmulțesc alertele cu bombe în Moldova. Aseară jumătate de Chișinău a fost evacuat după o alertă falsă cu bombă. Poliția a fost informată că Cavcaliuc a înghițit o bombă și este gata să explodeze în fața Guvernului. De frică să nu fie o bombă atomică,...

Comentează