Renato si Dodon Alerta bomba copy

A fost o zi tensionată în orășelul de corturi din fața Parlamentului. O persoana necunoscută a sunat la poliție și a anunțat că a plasat o bombă în cortul lui Renato și Dodon. Polițiștii cu câini speciali au descins în cortul celor doi pentru a căuta explozibil. Din păcate, oamenii legii nu au găsit nimic.

”Am fost supărați că nu am găsit nimic. Ne așteptam la vreo bombă, măcar un cocktail. Căci nu am găsit o bombă adevărată de zece ani. Cele reale explodează înainte să ajungem noi. Am găsit în cortul lui Renato și Dodon doar un gandon. Abia am reușit să-l scoatem din colții câinilor, săracul gandon”, a declarat polițistul genist sub acoperire, Vasile Tupoiu.

Renato Usatîi recunoaște că gandonul era în cort, dar susține că acesta nu-i aparține: ”puteți să întrebați pe oricine, gandonul este gandon. E al lui Putin, al Rusiei. Nu este al meu. Eu doar stau cu el în cort că mă mai încălzesc în timpul nopților reci.”

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/10/Renato-si-Dodon-Alerta-bomba-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/10/Renato-si-Dodon-Alerta-bomba-copy-300x300.jpgadminPolitic
A fost o zi tensionată în orășelul de corturi din fața Parlamentului. O persoana necunoscută a sunat la poliție și a anunțat că a plasat o bombă în cortul lui Renato și Dodon. Polițiștii cu câini speciali au descins în cortul celor doi pentru a căuta explozibil. Din păcate,...

Comentează