Renato si Dodon Alerta bomba copy

A fost o zi tensionată în orășelul de corturi din fața Parlamentului. O persoana necunoscută a sunat la poliție și a anunțat că a plasat o bombă în cortul lui Renato și Dodon. Polițiștii cu câini speciali au descins în cortul celor doi pentru a căuta explozibil. Din păcate, oamenii legii nu au găsit nimic.

”Am fost supărați că nu am găsit nimic. Ne așteptam la vreo bombă, măcar un cocktail. Căci nu am găsit o bombă adevărată de zece ani. Cele reale explodează înainte să ajungem noi. Am găsit în cortul lui Renato și Dodon doar un gandon. Abia am reușit să-l scoatem din colții câinilor, săracul gandon”, a declarat polițistul genist sub acoperire, Vasile Tupoiu.

Renato Usatîi recunoaște că gandonul era în cort, dar susține că acesta nu-i aparține: ”puteți să întrebați pe oricine, gandonul este gandon. E al lui Putin, al Rusiei. Nu este al meu. Eu doar stau cu el în cort că mă mai încălzesc în timpul nopților reci.”

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on VK
http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/10/Renato-si-Dodon-Alerta-bomba-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/10/Renato-si-Dodon-Alerta-bomba-copy-300x300.jpgadminPolitic
A fost o zi tensionată în orășelul de corturi din fața Parlamentului. O persoana necunoscută a sunat la poliție și a anunțat că a plasat o bombă în cortul lui Renato și Dodon. Polițiștii cu câini speciali au descins în cortul celor doi pentru a căuta explozibil. Din păcate,...

Comentează