zombie-morti-cimitire-putin-copy

Vladimir Putin șterge pe jos cu Vlad Plahotniuc. Imediat după ce a votat în Rusia, Vladimir Vladimirovici a anunțat că Rusia este o democrație și nu se compară cu dictatura din Moldova. Astfel că Federația Rusă a reușit să distrugă complet votul morților. Potrivit președintelui rus, niciun preot nu are voie să-și ducă morții în cabinele de vot. Asta spre deosebire de Moldova, unde morții votează mai mult decât viii. Filozofia lui Putin este simplă.

”Plaha, tu porșești foarte mult. Te folosești de oameni care dorm somnul de veci ca să câștigi. La fel ca Voronin. Plaha, pațanul, ai multe de învățat de la mine. Trebuie să știi că în Rusia este democrație. La noi morții nu votează, cei care nu votează sunt morți. Adică, cine nu votează cu partidul meu”, a declarat Vladimir Vladimirovici Putin imediat după votare.

După această declarație a președintelui, populația Rusiei s-a redus imediat cu aproape 10 la sută, populație activă care a participat la vot. Ca să-l învețe minte pe Vlad Plahotniuc, Vladimir Putin anunță că după ce termină alegerile din SUA se va ocup și de alegerile din Moldova.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on VK
adminInternațional
Vladimir Putin șterge pe jos cu Vlad Plahotniuc. Imediat după ce a votat în Rusia, Vladimir Vladimirovici a anunțat că Rusia este o democrație și nu se compară cu dictatura din Moldova. Astfel că Federația Rusă a reușit să distrugă complet votul morților. Potrivit președintelui rus, niciun preot nu...

Comentează