Marine Le Pen este un fel de Dodon în fustă. Candidatul din Franța s-a inspirat de la prezikul Moldovei și vrea să câștige alegerile prin o strategie inspirată de la moldoveni. Astfel că în timpul unei dezbateri electorale, lidera Frontului Naționalist Franțuzesc a început să sperie franțujii cu emigranții moldoveni.

”Cum se zice la Moscova, notre pul dan votr cur. Ați încurcat-o cu Macron aista. Dacă îl votați să știți că a bătut palma cu Plahotniuc să vă aducă în Franța 30 de mii de emigranți moldoveni din Shorhei. Moldovenii din Shorhei sunt extrem de periculoși. O să vă fure miliardele, o să fure dalele de pe străzi, o să bea vin de la Gura Căinarului direct din barsetkă. Nici nu știți ce vă așteaptă. Dacă mă votați pe mine, eu nu o să-i dau voie lui Plahotniuc să dodonizeze și să moldovenizească Franța”, a declarat Marine Le Pen.

Mai mult, Marine Le Pen i-a cerut lui Dodon mai multe autobuze de transnistreni care să voteze în Franța. În plus, candidata extremistă l-a rugat pe managerul general al Mitropoliei Moldovei să-i dea voie să dezgroape vreo 2-3 milioane de franțuji morți pe care să-i folosească la alegeri. Nu știm ce a răspuns managerul, cert este că astăzi, în curtea mitropoliei era un Peugeot nou nouț.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/05/img_4092-1.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/05/img_4092-1-300x300.jpgadminSocial
Marine Le Pen este un fel de Dodon în fustă. Candidatul din Franța s-a inspirat de la prezikul Moldovei și vrea să câștige alegerile prin o strategie inspirată de la moldoveni. Astfel că în timpul unei dezbateri electorale, lidera Frontului Naționalist Franțuzesc a început să sperie franțujii cu emigranții...

Comentează