Alina Zotea Ghips copy

Încă o dispariție ciudată în Chișinău. S-a întâmplat în timpul protestelor de la Parlament. Culmea, este vorba de o tânără deputată. Parlamentarii, colegii, dar mai ales drugul ei susțin că aceasta a fost răpită. Cei care au văzut-o ultima data susțin că tânăra deputată era în genunchi.

”Era padruga mea, nici nu știți cât de tare sufăr că mi-a fost răpită. Nici nu-mi pasă că am fost bătut. Sigur este mâna Moscovei. Piu piu, bonjour, maman. Poate o recunoașteți, este o brunetă focoasă. Are 1, 69 m și un genunchi julit. Cei care au văzut-o pot să-mi trimită un mail la mishulicăghimpuleamânamoscoveipiupiu@mail.ru sau să sune la Jdi Menea”, a declarat Mihai Ghimpu extrem de amărât de dispariție.

Nu este pentru prima dată când deputații dispar în mod misterios din Parlament. Cu o lună în urmă au dispărut subit 57 de parlamentari. Din fericire, aceștia au apărut rapid, ba mai mult, au declarat că îl votează pe Vlad Plahotniuc premier.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on VK
http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/01/Alina-Zotea-Ghips-copy-1.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/01/Alina-Zotea-Ghips-copy-1-300x300.jpgadminPolitic
Încă o dispariție ciudată în Chișinău. S-a întâmplat în timpul protestelor de la Parlament. Culmea, este vorba de o tânără deputată. Parlamentarii, colegii, dar mai ales drugul ei susțin că aceasta a fost răpită. Cei care au văzut-o ultima data susțin că tânăra deputată era în genunchi. ”Era padruga mea,...

Comentează