Alina Zotea Ghips copy

Încă o dispariție ciudată în Chișinău. S-a întâmplat în timpul protestelor de la Parlament. Culmea, este vorba de o tânără deputată. Parlamentarii, colegii, dar mai ales drugul ei susțin că aceasta a fost răpită. Cei care au văzut-o ultima data susțin că tânăra deputată era în genunchi.

”Era padruga mea, nici nu știți cât de tare sufăr că mi-a fost răpită. Nici nu-mi pasă că am fost bătut. Sigur este mâna Moscovei. Piu piu, bonjour, maman. Poate o recunoașteți, este o brunetă focoasă. Are 1, 69 m și un genunchi julit. Cei care au văzut-o pot să-mi trimită un mail la mishulicăghimpuleamânamoscoveipiupiu@mail.ru sau să sune la Jdi Menea”, a declarat Mihai Ghimpu extrem de amărât de dispariție.

Nu este pentru prima dată când deputații dispar în mod misterios din Parlament. Cu o lună în urmă au dispărut subit 57 de parlamentari. Din fericire, aceștia au apărut rapid, ba mai mult, au declarat că îl votează pe Vlad Plahotniuc premier.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/01/Alina-Zotea-Ghips-copy-1.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/01/Alina-Zotea-Ghips-copy-1-300x300.jpgadminPolitic
Încă o dispariție ciudată în Chișinău. S-a întâmplat în timpul protestelor de la Parlament. Culmea, este vorba de o tânără deputată. Parlamentarii, colegii, dar mai ales drugul ei susțin că aceasta a fost răpită. Cei care au văzut-o ultima data susțin că tânăra deputată era în genunchi. ”Era padruga mea,...

Comentează