Moldova declanșează al treilea război mondial. Asta după ce premierul lui Plahotniuc, Pavel Filip a a semnat la solicitarea imediată a lui Vlad Plahotniuc o declarație de război împotriva țărilor care nu recunosc guvernul său nelegitim.

”Voi shi, bleaha muha, credeți că noi ne temem de tătă lumea? Moldova este o țară puternică și cu o armată neînfricată. Imediat am dat ordin, iar generalul Țuțu a chemat soldații. O sută de babe s-au adunat la granița cu Uniunea Europeană, de unde au început să scuipe înspre Vest. Noi o să le arătăm pe unde se peeshă curcanul”, a declarat extrem de furios Pavel Filip.

Între timp, bravii soldați moldoveni, și-au încărcat praștiile, și-au pregătit sapele și s-au adunat la Ștefan. Și marina moldovenească este pregătită de război. Ministrul Apărării, Eugen Sturza și-a luat barcuța gonflabilă și patrulează plaja de la Vadul lui Vodă, amenințând că va invada singur Ucraina.

Și AirForce One, modelul Kukuruznic este gata să atace toate țările care îi sunt potrivnice lui Plahotniuc.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2019/06/Kukuruznic-Soldati-Sape-Plahotniuc-armata-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2019/06/Kukuruznic-Soldati-Sape-Plahotniuc-armata-copy-300x300.jpgadminInternațional
Moldova declanșează al treilea război mondial. Asta după ce premierul lui Plahotniuc, Pavel Filip a a semnat la solicitarea imediată a lui Vlad Plahotniuc o declarație de război împotriva țărilor care nu recunosc guvernul său nelegitim. ”Voi shi, bleaha muha, credeți că noi ne temem de tătă lumea? Moldova este...

Comentează