Vești bune pentru cei care vor să călătorească ieftin cu avionul. Compania Air Moldova a anunțat că își face o diviziune low cost după modelul celor mai mari operatori din Europa. Din păcate, zborurile low cost din Moldova sunt doar în stadiul de probă. Directorul Air Moldova a anunțat că primele zboruri vor fi numai până la Shorhei.

”Nici nu putem zbura mai departe cu deltaplanul. Din păcate low cost înseamnă condiții mai precare. Așa că, dacă vreți să zburați cu low cost-ul nostru, o să vă punem la dispoziție un deltaplan, vă urcăm la 5 mii de metri altitudine cu un avion și vă facem vânt până la Shorhei. Cineva o să vă prindă acolo, pe aeroportul din Shorhei. Stați liniștiți, nu este nicio problemă, totul este sigur”, a declarat în conferința de presă Elan Ușor, directorul Air Moldova.

Potrivit experților, Republica Moldova are cele mai multe deltaplane pe cap de locuitor. Faptul că moldovenii au experiențe de zbor peste Prut, noaptea, cu deltaplanul de transport marfă este un semn că low cost-ul Air Moldova ar putea să fie un succes. Asta mai ales că un bilet este foarte ieftin – costă doar 5 euro. Doritorii trebuie să-și cumpere obligatoriu o asigurare de viață și una de sănătate.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/10/img_8133.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/10/img_8133-300x300.jpgadminSocial
Vești bune pentru cei care vor să călătorească ieftin cu avionul. Compania Air Moldova a anunțat că își face o diviziune low cost după modelul celor mai mari operatori din Europa. Din păcate, zborurile low cost din Moldova sunt doar în stadiul de probă. Directorul Air Moldova a anunțat...

Comentează