După prihvatizre, Air Moldova reinventează zborul și aviația civilă. Cea mai cunoscută companie low cost din Moldova a anunțat într-o conferință de presă că va vinde și locuri în picioare. Potrivit conducerii companiei, piloții moldoveni au primit nenumărate solicitări în acest sens, așa că compania va accepta și pasageri în picioare, exact ca în rutierele din Chișinău.

”Air Moldova nu zboară pe distanțe foarte lungi și pasagerii își vor permite să stea în picioare o oră sau două. Dacă, de exemplu, zburăm până la Moscova, în loc să avem doar 300 de pasageri, putem lua în plus 69 în picioare. Am descoperit că culoarul dintre scaune nu este eficient folosit. Vrem să oferim posibilitatea moldovenilor să se bucure de zborurile noastre la jumătate de preț, în loc să plăteasca 169 de ruble, vor plăti doar 69 de ruble”, a declarat directorul general al companiei aeriene low cost Air Moldova, Elan Ușor.

Oferta a fost imediat primită cu urale de către moldoveni. Astfel că Air Moldova a reușit să vândă deja mai multe biletele în picioare decât pe scaune. Dar oferta companiei low cost nu se termină aici. De Paști sau de Crăciun moldovenii care merg în picioare cu avioanele Air Moldova vor avea voie să transporte genți mari, sticle de vin Gura Căinarului, un purcel sau un sac de cartofi.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/10/Air-Moldova-Pasageri-in-picioare-Plahotniuc-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/10/Air-Moldova-Pasageri-in-picioare-Plahotniuc-copy-300x300.jpgadminFinanțe
După prihvatizre, Air Moldova reinventează zborul și aviația civilă. Cea mai cunoscută companie low cost din Moldova a anunțat într-o conferință de presă că va vinde și locuri în picioare. Potrivit conducerii companiei, piloții moldoveni au primit nenumărate solicitări în acest sens, așa că compania va accepta și pasageri...

Comentează