Air Moldova babe copy

Air Moldova demonstrează în sfârșit că ține cu clienții săi. Conducerea întreprinderii de stat degeaba a anunțat că a angajat două babe ghicitoare din Bulgaria care urmează să-i ajute pe clienți să prevadă ora și ziua la care vor ajunge cu avionul la destinație. Decizia vine după mai multe scandaluri în care compania Air Moldova a fost acuzată că o doare în fund de problemele pasagerilor.

”Vrem să demonstrăm că ne pasă. Așa că am angajat-o pe Baba Varga și pe Baba Tanga. Ambele doamne sunt din Sofia, nepoate ale celebrei Baba Vanga. Sunt foarte cunoscute în Bulgaria, au nimerit de 10 ori numerele la loto și de 5 ori au ghicit care politician bulgar va fi omorât primul. Serviciile lor costă destul de mult, pentru că aveau clienți mulți în Bulgaria și nu au acceptat să vină pe degeaba”, a declarat pentru redactorii moldovesti.info, directorul Air Moldova, Elan Ușor.

Cei care vor să afle mai exact programul avionului pot cumpăra cu 100 euro o previziune de la ghicitoare. Previziunea este foarte exactă, susțin cei care au folosit deja serviciile Babei Varga și Babei Tanga: ”Air Moldova spunea că o să ajung la Milano la ora 12.00. Babele mi-au zis că asta se va întâmpla abia a doua zi, la ora 13.00. Au avut perfectă dreptate, avionul a întârziat o zi și o oră!”

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/09/Air-Moldova-babe-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/09/Air-Moldova-babe-copy-300x300.jpgadminSocial
Air Moldova demonstrează în sfârșit că ține cu clienții săi. Conducerea întreprinderii de stat degeaba a anunțat că a angajat două babe ghicitoare din Bulgaria care urmează să-i ajute pe clienți să prevadă ora și ziua la care vor ajunge cu avionul la destinație. Decizia vine după mai multe...

Comentează