Aeroport Aglomeratie copy

A fost aglomerație uriașă pe Aeroportul din Chișinău. Mii de moldoveni au intrat chiar pe pistă. Lumea a fost extrem de bucuroasă pentru că Air Moldova a adus în sfârșit acasă pasagerii de pe cursele întârziate de la Paște. În total 690 de pasageri întârziați au reușit să ajungă în sfârșit la Chișinău.

”Am așteptat cursa asta o jumătate de an. În sfârșit putem să petrecem Paștele împreună cu rudele. În timp ce așteptam, ne spuneau că s-a stricat avionul sau că a avut nevoie de el Shor să-și aducă nevasta de la Moscova. Acum am ajuns, dar avem altă problemă, ca să sărbătorim Paștele ne trebuie ouă roșii și cozonac. De unde găsim?”, s-a arătat nemulțumit Ioan Poalălungă, gastarbaiter din Italia.

Directorul Air Moldova susține că compania face alte eforturi surpaomenești și pregătește o nouă surpriză. Până de Crăciun, în Moldova vor ajunge și pasagerii, care au așteptat toată vara avioanele ce urmau să-i aducă acasă în concediu.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/09/Aeroport-Aglomeratie-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/09/Aeroport-Aglomeratie-copy-300x300.jpgadminSocial
A fost aglomerație uriașă pe Aeroportul din Chișinău. Mii de moldoveni au intrat chiar pe pistă. Lumea a fost extrem de bucuroasă pentru că Air Moldova a adus în sfârșit acasă pasagerii de pe cursele întârziate de la Paște. În total 690 de pasageri întârziați au reușit să ajungă în...

Comentează