marian-lupu-agitatori-copy

Scandal și bătăi cu pumni și ciomege în Șoldănești. Agitatorii lui Marian Pulu, care au venit în raion să-i îndemne pe oameni să-l voteze, au luat-o la bot de la oameni. Șoldăneștenii nu s-au uitat că îl bat pe Țuțu și pe alți țuțici. Pur și simplu au dat în ei ca în hoții de cai. Abia după ce au descoperit pe cine au bătut și-au cerut scuze.

”Ne pare rău că v-am bătut. Să ne iertați. Chiar ne pare rău, am crezut că sunteți martorii lui Iehova. Zilele trecute pe aici au fost niște martori de aiștea. Au început cu navaroate, ne chemau în secta lor. Noi le-am spus s-o sibească cu ghinișorul dacă nu vor p..zdeală. Când au venit martorii lui Pulu, i-am confundat cu martorii lui Iehova. Știți de ce? Pentru că martorii lui Pulu ne-au zis că au venit să ni-l propună pe Domnul. Când am auzit de domnul, am ahrenit și am sărit la bătaie”, a declarat Leonea Iaibu, șoldăneștean din talpă.

Martorii lui Marian Pulu au fost luați cu ambulanța și duși la spital unde urmează să fie tratați. Ca să nu o mai pățească și alții, Vlad Plahotniuc le-a poruncit resturilor oamenilor săi să nu mai folosească domnul când vorbesc de Marian Pulu. Cel mai bine, dalbaiobul, herneaua, bulbucatul, zaia, figneaua și așa mai departe, ca să înțeleagă tot omul despre ce este vorba.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/10/Marian-Lupu-agitatori-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/10/Marian-Lupu-agitatori-copy-300x300.jpgadminPolitic
Scandal și bătăi cu pumni și ciomege în Șoldănești. Agitatorii lui Marian Pulu, care au venit în raion să-i îndemne pe oameni să-l voteze, au luat-o la bot de la oameni. Șoldăneștenii nu s-au uitat că îl bat pe Țuțu și pe alți țuțici. Pur și simplu au dat...

Comentează