Chirtoaca la cascada copy

Cascada ”Ne Gruzi” inaugurată ieri de primarul capitalei Dorin Chirtoacă a fost inclusă în patrimoniul turistic al Republicii Moldova. Agenția Turismului a declarat că cascada va face parte dintr-o campanie amplă de atragere a turiștilor străini în Republica Moldova.

”Este, dacă vreți, a 69-a minune a lumii. Am cercetat bine toate țările globului și am realizat că cascada este unică. E singura cascadă urbană din lume. Au promis să vină să o filmeze cei de la CNN, de la Discovery, de la Publika. Se spune că dacă arunci un ban în această cascadă, acesta o să ajungă cu siguranță la Plahotniuc”, a declarat directorul Agenției Turismului, Leonid Pohuiveter.

Pentru că cascada se numește ”Ne Gruzi”, Dorin Chirtoacă a propus redenumirea străzii pe care se află. Primarul Chișinăului a anunțat și un concurs în acest sens. Câștigător a fost declarat un locuitor al capitalei care a propus ca numele străzii să fie ”Lacrimile lui Dorin”, de la râurile care curg după fiecare ploiță aici. Pe locul doi a ieșit strada României Mari.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/04/Chirtoaca-la-cascada-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/04/Chirtoaca-la-cascada-copy-300x300.jpgadminMonden
Cascada ”Ne Gruzi” inaugurată ieri de primarul capitalei Dorin Chirtoacă a fost inclusă în patrimoniul turistic al Republicii Moldova. Agenția Turismului a declarat că cascada va face parte dintr-o campanie amplă de atragere a turiștilor străini în Republica Moldova. ”Este, dacă vreți, a 69-a minune a lumii. Am cercetat bine...

Comentează