De anul viitor fetele nu mai au voie să poarte fuste prea scurte, care nu acoperă genunchiul. O decizie în acest sens a luat astăzi Agenția pentru Protecția Moralității din Moldova. Decizia a fost publicată deja în Monitorul Oficial și va intra în vigoare de la 1 ianuarie anul viitor. Polițiștii vor patrula pe stradă cu rigla în mână, iar femeile care nu vor avea fusta de 5 centimetri peste genunchi vor fi amendate.

”Este o măsură disperată pe care am luat-o pentru a ridica nivelul de moralitate în rândul moldovenilor. După furtul miliardului, foarte multe femei ajung să fie umilite, ajung să se dezbrace din mers, pe stradă. Și au de suferit sărmanii bărbați. Cu minijupele lor prea scurte le provoacă bărbaților ereacții urâte”, a declarat Leonea Țelca, președintele general al Agenției pentru Protecția Moralității din Moldova.

Tinerele și bătrânele care se vor îmbrăca în fuste prea scurte vor fi reținute și amendate de către polițiști. Amenda este de 100 de euro pentru o fustă. Prima care va fi amendată este Corina Fusu pentru galgocii fioletovâie, considerați imorali complet.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/12/Fete-Sexy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/12/Fete-Sexy-300x300.jpgadminSocial
De anul viitor fetele nu mai au voie să poarte fuste prea scurte, care nu acoperă genunchiul. O decizie în acest sens a luat astăzi Agenția pentru Protecția Moralității din Moldova. Decizia a fost publicată deja în Monitorul Oficial și va intra în vigoare de la 1 ianuarie anul...

Comentează