De când este prezident, Igor Dodon a stat îmbrăcat numai în halate. Ultimul pe care l-a încercat este halatul de la spitalul Costiujeni. Acesta a venit aici într-o vizită și doctorii l-au rugat să îmbrace unul din halatele lor. Dodon nu a așteptat să fie rugat de prea multe ori și a fost de acord.

”Deși inițial pacientul a început să se plângă de halat, că stă cu mâinile legate la spate, că îi este incomod să bage mâinile oamenilor în buzunare, după asta s-a obișnuit. Vreau să vă zic că ne-am dat seama de un lucru. Halatul nostru îl prinde bine. Iar față de halatul celălalt, îi stă mult mai bine”, a declarat doctorul psihiatru Leonea Iobtvoirot.

Specialiștii psihiatri cred că cămașa de forță îl va lecui pe Igor Dodon de dorința impetuoasă de a-l pupa pe Vladimir Putin și Vlad Plahotniuc în fund. Tot cămașa de forță îl va stăpâni pe Igor Dodon în a mătăhăi cu pumnii spre România. De altfel, specialiștii au stabilit că un politician îmbrăcat în cămașă de forță nu reușește să fure nimic.

Medicii i-au dăruit lui Dodon niște seturi întregi de halate de acest fel, cu mâinile legate la spate și l-au rugat să dea un decret prin care să-i oblige pe toți politicienii să îl poarte. În special Liuda Ghimpu. Patronul PL va fi obligat să aibă două cămăși de forță, una peste alta.

Dacă vrei să rămânem răi în continuare și să susții proiectul nostru, o poți face aici: patreon.com/moldovesti

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/01/Igor-Dodon-camasa-de-forta-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/01/Igor-Dodon-camasa-de-forta-copy-300x300.jpgadminPolitic
De când este prezident, Igor Dodon a stat îmbrăcat numai în halate. Ultimul pe care l-a încercat este halatul de la spitalul Costiujeni. Acesta a venit aici într-o vizită și doctorii l-au rugat să îmbrace unul din halatele lor. Dodon nu a așteptat să fie rugat de prea multe...

Comentează