Bărbatul neatent, care a rămas fără Porschele său de culoare roșie, ca sângele după ce la făcut zob, a fost identificat de poliție. Acesta nu este un oligarh cum greșit au presupus jurnaliștii. Polițiștii susțin că au fost surprinși să afle că numitul Vladimir, deținătorul Porschelui, nu este nici Filat, nici Plahotniuc și nici măcar Voronin.

”Pe noi ne-au indus în eroare jurnaliștii. Cei de la Publika se rugau la Dumnezeu să nu fie Plahotniuc, cei de la TV7 nu voiau să fie Filat, iar Moldova 1 nu voia să apară Voronin. Până la urmă nu a fost nicio variantă. Da, Vlad, deținătorul Porschelui, este angajat la stat, dar nu trebuie să fure. Oamenii vin să-i aducă bani fără să facă nimic, doar cântă un pic și apare pe la televizor”, au declarat polițiștii persoanelor curioase.

Din primele cercetări, acest Vladimir se îmbracă uneori în negru, uneori în haine de gopnic, adică o căciulă în cap și cruce de aur la gât. Îi obligă pe toți să îi dea banii, dar nu plătește nicio taxă și niciun impozit. Așa că este considerat cel mai bogat moldovean. Se plimbă numai în limuzine și are o grămadă de aur. Se pare că misteriosul Vlad nu a fost afectat de pierderea Porschelui, acesta susținând că mai are câteva în garaj.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/06/Mitropolit-Porsche-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/06/Mitropolit-Porsche-copy-150x150.jpgadminFinanțe
Bărbatul neatent, care a rămas fără Porschele său de culoare roșie, ca sângele după ce la făcut zob, a fost identificat de poliție. Acesta nu este un oligarh cum greșit au presupus jurnaliștii. Polițiștii susțin că au fost surprinși să afle că numitul Vladimir, deținătorul Porschelui, nu este nici...

Comentează