Gherete Butci Chisinau copy

Porcurorii CNA nu au mers degeaba la primăria capitalei. Aceștia au spart ușa primarului Dorin Chirtoacă și l-au surprins pe acesta în timp ce încerca să ascundă într-un loc… secret mai multe butci. Porcurorii au sărit imediat peste primar și au căutat să vadă ce se află în locul secret al lui Chirtoacă. Mare le-a fost mirarea să găsească o grămadă uriașă de butci.

”În depozitul secret din biroul lui Dorin Chirtoacă am descoperit tocmai o tonă de butci. Nu erau butci simple. Erau de contrabandă. Au fost aduse din China și urmau să fie distribuite pe timp de noapte prin Chișinău. Contrabanda cu butci a luat amploare în Chișinău, noi am arestat până acum câțiva dealeri, dar voiam să-l prindem pe cel care stă în spatele acestei afaceri, pe baronul butcelor de contrabandă”, a declarat pentru redactorii moldovesti.info Irod Chiosca, porcuror adjunct la CNA.

Mihai Ghimpu a sărit în ajutorul nepotului său. După ce și-a julit genunchii într-o discuție particulară cu Vlad Plahotniuc, Ghimpu a anunțat că butcele nu erau ale lui Chirtoacă. ”Mâna Moscovei a venit noaptea și a plasat butci în biroul nepoțelului meu ca să arunce în cârca lui vina de a fi amplasat butce prin tot Chișinăul. Să știți că mâna Moscovei a făcut asta”, a declarat Liuda pentru redactorii moldovesti.info.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/02/Gherete-Butci-Chisinau-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/02/Gherete-Butci-Chisinau-copy-300x300.jpgadminSocial
Porcurorii CNA nu au mers degeaba la primăria capitalei. Aceștia au spart ușa primarului Dorin Chirtoacă și l-au surprins pe acesta în timp ce încerca să ascundă într-un loc... secret mai multe butci. Porcurorii au sărit imediat peste primar și au căutat să vadă ce se află în locul...

Comentează