Filat Fumeaza pe pachet de tigari

Ghinioanele se țin scai de Vlad Filat. După ce a rămas fără rude, chiar și afacerile cu produse de tutungerie au de suferit. Președintele Nicolae Timofti a promulgat de curând legea care interzice fumatul în locuri publice. Asta înseamnă o pierdere de cel puțin 1 milion de euro pe lună pentru cel mai cunoscut producător de țigări din Moldova.

”Noi și așa aveam pierderi de când au crescut accizele la țigări. Moldovenii nu mai vor să ne cumpere produsele așa că eram nevoiți să le exportăm în special în România. Cu partenerii mei de la Vamă am reușit să pune pe picioare o afacere prosperă, mai ales că am investit o jumătate de miliard în deltaplane cu night vision, care pot zbura chiar și noaptea”, a declarat Vlad Filat imediat după ședința Alianței.

Potrivit revistei VIP Magazin, Vlad Filat este unul dintre cei mai bogați moldoveni, după Vlad Plahotniuc. Acesta are afaceri cu export de țigări, iar mai nou a devenit și magnat media după ce a cumpărat un blog, pe Unimedia. Ca să nu dea faliment, Vlad Filat a cerut încă un împrumut de la cea mai darnică bancă din Moldova, Banca de Economii.

Afacerile lui Vlad Filat primesc o lovitură puternică. Președintele Timofti a promulgat legea care interzice fumatul în locuri publicehttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/07/Filat-Fumeaza-pe-pachet-de-tigari-e1437124126787.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/07/Filat-Fumeaza-pe-pachet-de-tigari-300x300.jpgadminFinanțecontrabandă,fumat,Nicolae Timofti,țigări,Vlad Filat
Ghinioanele se țin scai de Vlad Filat. După ce a rămas fără rude, chiar și afacerile cu produse de tutungerie au de suferit. Președintele Nicolae Timofti a promulgat de curând legea care interzice fumatul în locuri publice. Asta înseamnă o pierdere de cel puțin 1 milion de euro pe...

Comentează