Atenție mare dacă mergeți în orașul Călărași! Acolo a apărut o afacere înfloritoare. Mai mulți gopnici au deschis cea mai nouă frizerie din Moldova unde beneficiezi de trei servicii în același pachet. Ești tuns, ești bătut și ți se iau toți banii. Iar partea cea mai spectaculoasă, nu trebuie să cauți serviciile frizeriei.

”Noi suntem foarte mobili. Mergem pe stradă, vedem un upâri, un abijanâi și ne ducem la el. Începem să-l gruzim și dacă vedem că nu ține la gruz, începem să-l tundem pe mudak. Așa este afacerea noastră de crutaia. Nici nu a trebuit să investim mult în ea, am cumpărat doar o pereche de foarfece și i-am rugat pe bratanii mei să mă însoțească la tuns. Coreșii au fost încântați de idee, iar acum alergăm prin Călărași să găsim clienți”, a declarat Costea Fufu, gopnic din Călărași.

Din păcate, unul dintre clienții frizeriei gopnicilor nu a fost mulțumit de servicii și în loc să se ducă la Protecția Consumatorilor, a mers la Procuratură. Procuratura însă a clasat cazul pentru că nu este de competența ei. Totuși, dosarul a fost preluat de Consiliul Concurenței, care susține că în țara asta pe moldoveni au voie să-i tundă doar Plahotniuc și banda lui de gopnici.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/08/Frizerie-Tutu-copy-1024x682.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/08/Frizerie-Tutu-copy-300x300.jpgadminPolitic
Atenție mare dacă mergeți în orașul Călărași! Acolo a apărut o afacere înfloritoare. Mai mulți gopnici au deschis cea mai nouă frizerie din Moldova unde beneficiezi de trei servicii în același pachet. Ești tuns, ești bătut și ți se iau toți banii. Iar partea cea mai spectaculoasă, nu trebuie...

Comentează