Un tânăr din Chișinău a avut o idee de milioane care îl va transforma în oligarh. Acesta oferă tuturor doritorilor posibilitatea de a se fotografia cu cireșe. Ideea sa a prins foarte repede, iar tânărul nu mai reușește să facă față solicitărilor. Pentru că moldovenii nu au bani să-și cumpere cireșe, dar preferă să le închirieze cu ora ca să se pozeze cu ele, iar neamurile și vecinii să moară de ciudă.

”Ideea mi-a venit după ce o prietenă mi s-a plâns că în acest an nu are nicio poză cu cireșe pe Facebook. A fost și la Piața Centrală, dar vânzătorii de acolo s-au zaibit de clienți care vin doar să se fotografieze și nu cumpără nimic. Așa că au alungat-o și nu și-a făcut nicio poză. În Moldova nimeni nu are cum să cumpere un kil de cireșe, doar Plahotniuc. Așa că am investit o mie de euro, am cumpărat cireșe, iar acum le închiriez cu ora. O sută de euro pe oră să-ți faci câte poză vrei”, a declarat Leonea Iaibu, om de afaceri și viitor milionar din Malaia Malina.

Doritori să se afișeze cu cireșe pe Facebook, moldovenii pun mână de la mână și le închiriază. Ideea tânărului este o afacere de mega succes. În numai 2 zile, acesta și-a cumpărat un BMW de aur, un apartament cu 3 odăi la Botanica și a închiriat pentru o săptămână toaleta clubului Cocos unde își fac poze toate fetele țâțoase din Moldova.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/05/Gopnic-Tutu-cirese-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/05/Gopnic-Tutu-cirese-copy-300x300.jpgadminFinanțe
Un tânăr din Chișinău a avut o idee de milioane care îl va transforma în oligarh. Acesta oferă tuturor doritorilor posibilitatea de a se fotografia cu cireșe. Ideea sa a prins foarte repede, iar tânărul nu mai reușește să facă față solicitărilor. Pentru că moldovenii nu au bani să-și...

Comentează