Un tânăr din Chișinău a avut o idee de milioane care cu siguranță îl va transforma în milionar sau cel puțin în oligarh. Acesta oferă tuturor doritorilor să iasă în evidență pe Facebook posibilitatea de a se fotografia cu cireșe. Ideea sa a prins foarte repede, iar tânărul nu mai reușește să facă față solicitărilor. Pentru că moldovenii nu au bani să-și cumpere cireșe, preferă să le închirieze cu ora ca să poată să se pozeze cu ele, astfel ca neamurile și vecinii să moară de ciudă.

”Ideea mi-a venit după ce o prietenă mi s-a plâns că în acest an nu are nicio poză cu cireșe pe Facebook. A fost și la Piața Centrală, dar vânzătorii de acolo s-au zaibit de clienți care vin doar să se fotografieze și nu cumpără nimic. Așa că au alungat-o și nu și-a făcut nicio poză. Dar nimeni nu are cum să cumpere un kil de cireșe în Moldova, doar Plahotniuc. Așa că am investit o mie de euro, am cumpărat cireșe, iar acum le închiriez cu ora. O sută de euro pe oră să-ți faci orice poză vrei”, a declarat Leonea Iaibu, om de afaceri și viitor milionar din raionul Malaia Malina.

Doritori să se afișeze cu cireșe pe Facebook, moldovenii pun mână de la mână și le închiriază. Astfel că dacă zece familii închiriază cireșele, le ajung pentru zece minute să-și facă niște poze. Ideea tânărului a fost o afacere de mega succes. Astfel că acesta și-a cumpărat acum un BMW de aur, un apartament cu 3 odăi la Botanica și a închiriat pentru o săptămână toaleta clubului Cocos unde își fac poze toate fetele frumoase din Moldova.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/05/Gopnic-cirese-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/05/Gopnic-cirese-copy-300x300.jpgadminSocial
Un tânăr din Chișinău a avut o idee de milioane care cu siguranță îl va transforma în milionar sau cel puțin în oligarh. Acesta oferă tuturor doritorilor să iasă în evidență pe Facebook posibilitatea de a se fotografia cu cireșe. Ideea sa a prins foarte repede, iar tânărul nu...

Comentează