Celebrul cântăreț de manele moldovenești, Adrian Ursu, este în pragul falimentului. Nu mai este invitat pe la nunți. Moldovenii îl bănuiesc că ar merge la Fisc după fiecare nuntă să cânte cât au câștigat tinerii însurăței. Și cum Moldova este foarte mică, vestea s-a răspândit iute.

Am avut o nuntă bogată, cu 500 de perechi. Toate rudele mele sunt plecate în Italia, ale soțului în Spania. Vă dați seama, ne-au pus pe masă câte 1 – 2 mii de euro. A doua zi, dimineață, ne-au trezit din somn inspectorii de la Fisc. Au venit la ușa noastră, cică să plătim statului 10 la sută din profitul de la nuntă”, a declarat în lacrimi Maria Duca, proaspăt măritată.

Potrivit nuntașilor, după fiecare petrecere Adrian Ursu face un raport complet despre numărul nuntașilor, cât a dat fiecare și suma de bani câștigată de mire și de mireasă la final. Adrian Ursu a declarat în apărarea sa: ”da, cânt la Fisc, dar dacă moldovenii nu și-ar plăti impozitele, nu am avea bani pentru a întreține spitalele, poliția, Parlamentul sau pensionarii!

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/03/Adrian-Ursu-politie-copy1.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/03/Adrian-Ursu-politie-copy1-150x150.jpgadminFinanțe
Celebrul cântăreț de manele moldovenești, Adrian Ursu, este în pragul falimentului. Nu mai este invitat pe la nunți. Moldovenii îl bănuiesc că ar merge la Fisc după fiecare nuntă să cânte cât au câștigat tinerii însurăței. Și cum Moldova este foarte mică, vestea s-a răspândit iute. ”Am avut o nuntă bogată,...

Comentează