Interpretul moldovean susține că suedezul Mans Zelmerlow ar fi cântat în finala concursului o piesă din repertoriul său. “Mi se rupe sufletul. Cum a putut el? “Dulce-i vinul ghiurghiuliu” este piesa mea pe care o cânt pe la nunți în fiecare sâmbătă. Cum să nu o recunosc. Numai că el a tradus-o în engleză. A crezut că dacă înlocuiește legato cu stacato, schimbă tonalitatea și mai pune niște sincope, eu nu o să o recunosc?!”, se întreabă retoric Adrian Ursu.

Interpretul, tamadaua și dansatorul la bară Adrian Ursul este hotărât să-și facă dreptate în instanță:“îl dau în judecată pe Mans pentru plagiat. Dacă vrea să nu-l fac de rusine, pe el și pe poporul său – trebuie să accepte condiția mea. Vor fi obligați să ma invite să le cânt la nunți. Contracost, evident. Un an întreg.”

Drept răspuns, Mans Zelmerlow a subliniat că mai bine renunță la trofeu, decât să-l invite la nunțile din Suedia pe manelistul moldovean Adrian Ursu.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/05/Adrian-Ursu-plagiat-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/05/Adrian-Ursu-plagiat-copy-150x150.jpgadminInternațional
Interpretul moldovean susține că suedezul Mans Zelmerlow ar fi cântat în finala concursului o piesă din repertoriul său. 'Mi se rupe sufletul. Cum a putut el? 'Dulce-i vinul ghiurghiuliu' este piesa mea pe care o cânt pe la nunți în fiecare sâmbătă. Cum să nu o recunosc. Numai că el...

Comentează