Adrian Ursu a fost scos de paza de corp al lui Ilan Shor şi de câteva sute de poliţişti de pe scena concertului pe care acesta l-a avut la Orhei. Îndrăgitul Tamada a fost huiduit, iar unii spectatori au aruncat cu pietre şi ouă bâhlite în el după ce i-a îndemnat din obişnuinţă pe toţi cei prezenţi să pună bani pe masă.

“Ne-a jignit profund. Cum să punem noi bani pe masă la domnul primar Ilan Shor, când el a promis că ne plăteşte pe toţi dacă îl votăm? Am fost vara asta la prea multe nunţi, am avut cheltuieli mari şi am venit la concert să ne distrăm, să uităm de bani, când colo, ni se spune că iar trebuie să dăm bani. Ne-am săturat”, le-a spus poliţiştilor Vanea Tocari, cel mai cunoscut scandalagiu din Orhei.

La conferinţa de presă pe care a susţinut-o la sediul poliţiei, Adrian Ursu a anunţat că a fost o simplă greşeală. “Eu nu sunt obişnuit cu concertele. Numai pe la nunţi, pe la cumătrii. Şi când am ieşit pe scenă, după 3 cântece am anunţat cum fac de regulă, hai, puneţi banii pe masă. Nu am crezut că oamenii urăsc aşa de mult acest moment al nunţilor”, a explicat cel mai cunoscut Tamada din Republica Moldova. Întrebat câţi bani a câştigat la concert, Adrian Ursu i-a scos supărat pe masă şi a zis că la o nuntă câştigă de două ori mai mult.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/03/Adrian-Ursu-politie-copy1.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/03/Adrian-Ursu-politie-copy1-150x150.jpgadminMonden
Adrian Ursu a fost scos de paza de corp al lui Ilan Shor şi de câteva sute de poliţişti de pe scena concertului pe care acesta l-a avut la Orhei. Îndrăgitul Tamada a fost huiduit, iar unii spectatori au aruncat cu pietre şi ouă bâhlite în el după ce...

Comentează