Moment de glorie pentru Adrian Ursu. Cântărețul din Republica Moldova a fost desemnat cel mai bun manelist moldovean al tuturor timpurilor. Compozitor, prezentator tv și interpret, Adrian Ursu i-a întrecut de departe pe ceilalți concurenți care au luptat pentru acest titlu. Pe locul doi s-a plasat Ionel Istrati, iar pe trei – Vitalie Dani.

Președintele juriului, Adrian Copilul Minune, cel mai apreciat manelist din România, spune că un singur criteriu a stat la baza deciziei: “am făcut un sondaj, care interpret moldovean este cel mai invitat pe la nunți. Astfel a fost ales Adrian Ursu, ca cel mai iubit dintre toți maneliștii.

Adrian Ursu susține că premiul este mai important decât trofeul Eurovision și că nu mai participă la concursul europeană pentru că nu are timp: ”am mai multe invitații să cânt la nunți decât pot onora. Mă cheamă lumea chiar și în post. Am rezervări până în 2020. Am ajuns să cânt la 10 nunți pe seară. Ca să reușesc, mi-am angajat câțiva Adrieni Urși. Seamănă leit cu mine. Nici nevasta mea nu ne deosebește, mai ales dacă este noaptea.

Pentru a marca primirea trofeului de la Adrian Copilul Minune, Adrian Ursu a compus 253 de piese și va lansa 57 de albume. Câteva au fost declarate hituri în Piața Centrală din Chișinău.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/03/Adrian-Copilul-Minune-Adrian-Ursu-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/03/Adrian-Copilul-Minune-Adrian-Ursu-copy-150x150.jpgadminSocial
Moment de glorie pentru Adrian Ursu. Cântărețul din Republica Moldova a fost desemnat cel mai bun manelist moldovean al tuturor timpurilor. Compozitor, prezentator tv și interpret, Adrian Ursu i-a întrecut de departe pe ceilalți concurenți care au luptat pentru acest titlu. Pe locul doi s-a plasat Ionel Istrati, iar pe...

Comentează