Imediat după ce s-au întors mai grași din vacanță, deputații au ținut o ședință comună în care i-au felicitat pe moldoveni că o duc mai bine. Unul din stâlpii stabilizdețului din Republica Moldova, Andrian Candu, a anunțat cu bucurie în glas că moldovenii în sfârșit o duc mult mai bine. Candu a explicat pe îndelete cine sunt acești moldoveni norocoși.

”E vorba de deputați, miniștri, cumătrii lor. Și nu numai. După ce am reușit să le facem viața extrem de ușoară și simplă rudelor noastre, cumătrilor noștri, ne-am extins să-i ajutăm să iasă din nevoie pe prietenii noștri. Pe unul l-am angajat la Romtelecom director la Xeros. Pe altul l-am angajat să ne numere banii. Și tot așa. Încetul cu încetul moldovenii încep să simtă că am venit la putere. Ce-i drept sunt toți apropiații noștri, că nu ajung bani chiar la toți. Săracii, pensionarii, mamele singure, țăranii, bugetarii, moldovenii simpli să stea un pic la coadă și să mai aștepte vreo 69 de ani. Vă garantăm că atunci o să ajungem să vă dăm și vouă. Totul este să fiți cuminți și să nu faceți scandaluri. Până atunci avem copii de crescut și de trimis în Elveția la învățat, avem avioane și amante de întreținut. Este greu. Munca de guvernare este foarte stresantă, oricând te poți juli în genunchi”, a declarat Andrian Candu.

Președintele Parlamentului a mai explicat că după atâta furt, chiar și deputații trebuie să se odihnească. ”Voi nu vă închipuiți ce înseamnă să cari cu spatele un miliard de euro. Habar nu aveți. Avem vreo 69 deputați deșalați de șale. O deputată, de exemplu, are genunchii juliți de la atâta stat în genunchi. Așa că am fost oleagă în vacanță. Care în Bahamas, care în Tenerife. Alții în Miami. Departe de sărăcia asta de Moldova, ne-am recăpătat puterile și la toamnă putem fura și mai mult”, a anunțat președintele Parlamentului în numele celor 101 de deputați.

Ca să demonstreze că nu vorbește prostii, iar moldovenii o duc foarte bine, Andrian Candu a prezentat câteva exemple de moldoveni ajunși extrem de bogați în timpul guvernării lor: Ritula, fiica deputatei Ivanov, și-a cumpărat un nou Jaguar. Timka, fiica oligarhului Vlad Plahotniuc, conduce un Mercedes foarte scump. De altfel, facebook-ul este plin de politicieni și rude de politicieni care au simțit pe propria piele ce înseamnă stabilizdețul bunăstării sociale instaurate în Moldova.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/02/Andrian-Candu-Bogatie-Casa-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/02/Andrian-Candu-Bogatie-Casa-copy-300x300.jpgadminSocial
Imediat după ce s-au întors mai grași din vacanță, deputații au ținut o ședință comună în care i-au felicitat pe moldoveni că o duc mai bine. Unul din stâlpii stabilizdețului din Republica Moldova, Andrian Candu, a anunțat cu bucurie în glas că moldovenii în sfârșit o duc mult mai...

Comentează