Moldovenii nu vor mai putea accesa din 1 iulie anul curent site-urile de tip torrent de pe teritoriul Republicii Moldova. Vladimir Plahotniuc, cel mai mare deținător de televiziuni din Moldova a propus o lege prin care aceste site-uri să fie interzise. Astfel nu vă veți putea uita la niciun film și nici nu veți putea descărca programe pirat de pe torrente.

”Eu bag bani în filme, aduc publicitate dar în loc să se uite la publicitatea de pe televiziunile mele, moldovenii au început să descarce filmele de pe torrenți. Așa că nu mai pot vinde reclamă. Este o pierdere financiară imensă. Trebuie să nu-i mai lăsăm pe oameni să ia filme gratuite de pe internet. Cel mai bine este să se uite la televiziunile mele, vor găsi acolo tot felul de filme”, a declarat Vlad Plahotniuc, șeful Partidului Democrat.

De altfel, Vlad Plahotniuc promite că reclama nu va dura mai mult de 45 de minute pe oră. Asta pentru a nu obosi publicul foarte mult… cu filmele dintre reclame. Moldtelecom, dar și mulți alți furnizori de internet spun că vor interzice fără nicio problemă site-urile de tip torrent. Așteaptă totuși legea în acest sens.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/06/Plahotniuc-Panou-publicitar-torrent-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/06/Plahotniuc-Panou-publicitar-torrent-copy-150x150.jpgadminSocial
Moldovenii nu vor mai putea accesa din 1 iulie anul curent site-urile de tip torrent de pe teritoriul Republicii Moldova. Vladimir Plahotniuc, cel mai mare deținător de televiziuni din Moldova a propus o lege prin care aceste site-uri să fie interzise. Astfel nu vă veți putea uita la niciun...

Comentează