Academia Științifico-Fantastică a Moldovei a făcut o descoperire care distruge tot ce știam despre proveniența omului pe pământ. Potrivit savanților moldoveni, oamenii nu provin doar de la maimuțe, cum greșit a considerat Charlie Darwin. Candidații năuc din Moldova au stabilit că omul se poate trage și de la porc.

”Omul nu este doar o maimuță cu iPhone care aruncă chiștoacele pe geamul BMW-ului. Omul nu este doar un cimpanzeu care are apartament cu steclopachet la Sculeanca și care și-a făcut o pristroică de 100 de metri pătrați în fața blocului. Omul se poate trage foarte bine și din porci. De exemplu, Dodon. Omul ista este un porc nemernic, un grăsun, un rămător în rahatul lui Plahotniuc”, a declarat doctor năuc, Leonea Iobanâivrot.

Candidații năuc au ajuns la concluzia aceasta după observații care au durat mai bine de un an. Aceștia au citit toate declarațiile, au ascultat toate vorbele lui Dodon. Au observat toate ieșirile publice ale președintelui Moldovei. Nu există niciun dubiu. Numai un porc putea să îi aducă pe transnistreni să voteze pentru sine. Numai un porc putea să sperie o țară întreagă cu sirieni. Numai un porc îl poate pupa în cur pe președintele Rusiei și pe autoproclamatul președinte al Transnistriei.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/01/Igor-Dodon-Radiografie-Porc-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/01/Igor-Dodon-Radiografie-Porc-copy-300x300.jpgadminSocial
Academia Științifico-Fantastică a Moldovei a făcut o descoperire care distruge tot ce știam despre proveniența omului pe pământ. Potrivit savanților moldoveni, oamenii nu provin doar de la maimuțe, cum greșit a considerat Charlie Darwin. Candidații năuc din Moldova au stabilit că omul se poate trage și de la porc. ”Omul nu...

Comentează