igor-dodon-selfi-pasaport-romanesc

În prezent, în Moldova au mai rămas 10 mii de moldoveni. Restul au fugit din țară din cauza hoților, corupției și sărăciei. Din fericire, Igari Dandon, viitorul președinte al Moldovei, promite să ia hățurile în mână și să rezolve problema depopulării țării.

“Din studiile noastre am stabilit că moldovenii fug din țară și se angajează la Europa cu ajutorul cetățeniei românești. Există o breșă în legislația moldovenească care permite dubla cetățenie. Ni harasho! Dacă Europa ne fură moldovenii, nouă cine ne mai plătește salariile? Cine să întrețină instituțiile statului, Parlamentul, Guvernul? Avem case prea mari, nu ne permitem să le încălzim la iarnă! Așa că am decis să interzicem dubla cetățenie, iar moldovenii nu vor mai fugi din țară. Cei care au dubla cetățenie pot renunța la una dintre ele. Eu cred că nu poți fi moldovan și român în același timp. Ori ești moldovan, ori român”, a declarat Igari Dandon, viitorul președinte al Republicii Moldova.

Decizia va intra în vigoare de la 1 decembrie, de ziua națională a României și este un cadou pe care Igari Dandon îl pregătește statului vecin și dușman, România. Chiar deputatul socialist Bătrâncea se va ocupa cu ruperea pașapoartelor românești.

Nu este singura măsură de reținere a moldovenilor în țară, viitorul președinte se gândesc să cvadrupleze prețul pașapoartelor biometrice. Acestea vor fi atât de scumpe, încât doar deputații își vor permite să și le facă. Fără pașapoarte biometrice, fără cetățenii românești, numărul moldovenilor care vor fugi din Moldova va scădea cu 30 la sută, speră Dandon, care a precizat că deputații și rudele lor își vor păstra dubla cetățenie pentru a putea călători mai ușor în lume.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/11/Igor-Dodon-Selfi-Pasaport-romanesc.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/11/Igor-Dodon-Selfi-Pasaport-romanesc-300x300.jpgadminInternațional
În prezent, în Moldova au mai rămas 10 mii de moldoveni. Restul au fugit din țară din cauza hoților, corupției și sărăciei. Din fericire, Igari Dandon, viitorul președinte al Moldovei, promite să ia hățurile în mână și să rezolve problema depopulării țării. “Din studiile noastre am stabilit că moldovenii fug...

Comentează