Stop Cetățenia Româna copy

În Moldova au mai rămas 1 milion de moldoveni. Restul au fugit din țară din cauza hoților, corupției și sărăciei. Informația făcută publică de Biroul Național de Statistică i-a speriat pe deputații de la Chișinău. Așa că au decis sa reacționeze imediat și să rezolve odată și pentru totdeauna această problemă.

“Din studiile noastre, moldovenii fug din țară și se angajează la Europa cu ajutorul cetățeniei românești. Există o breșă în legislația moldovenească care permite dubla cetățenie. Nu e bine. Dacă Europa ne fură moldovenii, nouă cine ne plătește salariile? Cine să întrețină instituțiile statului, Parlamentul, Guvernul? Avem case prea mari, nu ne permitem să le încălzim la iarnă! Așa că am decis să interzicem dubla cetățenie, iar moldovenii nu vor mai fugi din țară”, a declarat Vlad Plahotniuc, patronul Partidului Democrat.

Decizia va intra în vigoare de la 1 septembrie. Nu este singura măsură de reținere a moldovenilor în țară, autoritățile de la Chișinău se gândesc să cvadrupleze prețul pașapoartelor biometrice. Acestea vor fi atât de scumpe, încât doar deputații își vor permite să și le facă. Fără pașapoarte biometrice, fără cetățenii românești, numărul moldovenilor care vor fugi din Moldova va scădea cu 30 la sută, speră deputații.

Adio cetățenia Romaniei! Deputații interzic dubla cetățenie: ”s-a depopulat țara, cine ne mai plătește salariile?”http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/07/Stop-Cetățenia-Româna-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/07/Stop-Cetățenia-Româna-copy-300x300.jpgadminInternaționaldepopulare Moldova,Deputati,Stop cetățenie
În Moldova au mai rămas 1 milion de moldoveni. Restul au fugit din țară din cauza hoților, corupției și sărăciei. Informația făcută publică de Biroul Național de Statistică i-a speriat pe deputații de la Chișinău. Așa că au decis sa reacționeze imediat și să rezolve odată și pentru totdeauna...

Comentează