Plahotniuc Filat Ghimpu Banci copy

Moldovenii își pot lua adio de la banii pe care îi au în băncile lichidate. Și asta pentru că partidele aflate la putere au decis să lichideze prietenește băncile din care au furat miliardul. Potrivit unui document ultra-secret publicat din greșeală pe site-ul BNR, banii rămași în seifuri au fost împărțiți în mod egal între PL, PD și PLDM. Astfel, PL primește Banca Socială, PD – Banca de Economii, iar PLDM – Unibank.

”Când e vorba să lichidăm anumite bănci noi reușim să găsim rapid consens politic. Așa am împărțit în mod egal și frățește cele trei bănci. Fiecare partid ia o bancă și lichidează cât poate și ce a rămas. Să nu credeți că ne-am păcălit unii pe alții. Am tras la sorți. Din fericire noi am nimerit banca mai bogată”, spune patronul PD, Vlad Plahotniuc.

Pe de altă parte, Mihai Ghimpu susține că are deja camioanele pregătite pentru lichidare. Asta înseamnă că banii din seifuri vor fi lichidați complet, iar deponenții nu vor mai vedea niciun bănuț. În această noapte partidele urmează să scoată și ultimele rămășițe din seifuri. Din aprecierile economiștilor de pe Facebook, ar fi vorba de o jumătate de miliard. După ce vor fi lichidați banii, partidele se vor apuca să lichideze scaunele, mesele, calculatoarele și tot ce se poate fura cu camionul.

Adio bani. Sumele rămase în băncile lichidate au fost împărțiți frățește între lichidatori: PD, PL și PLDMhttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/08/Plahotniuc-Filat-Ghimpu-Banci-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/08/Plahotniuc-Filat-Ghimpu-Banci-copy-300x300.jpgadminFinanțeBănci,furt,miliardul,partide
Moldovenii își pot lua adio de la banii pe care îi au în băncile lichidate. Și asta pentru că partidele aflate la putere au decis să lichideze prietenește băncile din care au furat miliardul. Potrivit unui document ultra-secret publicat din greșeală pe site-ul BNR, banii rămași în seifuri au...

Comentează