valerian-minzat-si-angelina-jolie-copy

De ce are loc divorțul mileniului? În această dimineață a apărut explicația șocantă. Brad Pitt a declarat într-o conferință de presă că s-a simțit încornorat și înșelat de frumoasa sa soție. Asta după ce a văzut un clip în care celebrul avocat Valerian Mînzat s-a filmat cu soția sa.

”Am răbdat să o văd în filme destul de erotice pe soția mea. Dar nu am răbdat să o văd în film cu Valerian Mînzat. Voi v-ați uitat cum arată avocatul ista din Moldova? Este așa de sexy, că mă simt în inferioritate, iar eu sunt Brad Pitt. M-a apucat așa o gelozie, că nu am mai rezistat și am dat la razvod. Dacă toți bărbații moldoveni sunt așa de sexy ca Valerian Mînzat, ar fi bine să dăm o lege prin care să-i obligăm să rămână în țara lor, că o să ne fugă toate femeile cu ei”, a declarat Brad Pitt pentru redactorii moldovesti.info.

Iar Brad Pitt nu l-a văzut până în acest moment pe Toly Druga. Celebrul cântăreț este atât de sexy cu șosetele rupte, că Madonna și Britnaya Speers s-ar arunca în urma trenului. Pentru că a dus-o în pragul disperării, Valerian Mînzat se oferă să o ajute pe Angelina Jolie cu razvodul. Jumătate din averea sa trebuie însă să o doneze ca de obicei lui Vlad Plahotniuc.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on VK
http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/09/Valerian-Minzat-si-Angelina-Jolie-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/09/Valerian-Minzat-si-Angelina-Jolie-copy-300x300.jpgadminMonden
De ce are loc divorțul mileniului? În această dimineață a apărut explicația șocantă. Brad Pitt a declarat într-o conferință de presă că s-a simțit încornorat și înșelat de frumoasa sa soție. Asta după ce a văzut un clip în care celebrul avocat Valerian Mînzat s-a filmat cu soția sa. ”Am...

Comentează