Redactorii moldovesti.info au pus mâinile pe adevărata biografie a cunoscutului oligarh moldovean, Vlad Plahotniuc. Biografia reală este plină de informații prețioase despre cum a ajuns să fure din fragedă copilărie și până astăzi.

La 5 ani a dat prima lovitură importantă. A reușit să le fure tuturor copiilor de la grădiniță jvachka. Copiii rumegau aceeași jvachkă, pe rând, dar când a ajuns la Plahotniuc, Vlăduț a declarat că a înghițit-o. Martorii povestesc că l-au văzut mai târziu pe Vlăduț Plahotniuc morsocăind suspect pe la colțuri. Din păcate martorii au dispărut ulterior.

Când a ajuns la școală, în clasele primare, colegii se plângeau că le dispar caietele cu temele pe acasă făcute deja. Așa că, pe când ei luau doi, Vlăduț Plahotniuc primea note de zece. Nimeni, însă, nu l-a văzut pe Vlăduț vreodată făcând o temă pe acasă.

La liceu, învățătorii se temeau să-l cheamă la tablă pe Vlăduț Plahotniuc. Se spune că acesta avea mai multe desene în care apăreau profesori și profesoare în situații indecente.

Când a ajuns flăcău, fetele fugeau mâncând pământul de Vlad Plahotniuc. Vreo câteva discoteci au dat faliment în sat pentru că atunci când venea Vlăduț la discaci nu mai apărea nicio fată. Așa s-a născut ideea clubului Drive.

A furat o trotinetă la 10 ani, o bicicletă la 15, apoi o mașină la 20. La 40 furase deja un avion.

La facultate nu exista profesor care să aibă curaj să-l întrebe ceva pe Vlad Plahotniuc. Dimpotrivă, Vlad Plahotnicu îi întreba pe profesori. A făcut două facultăți: de păpușar și regia de filme erotice.

Când s-a căsătorit a fost singurul bărbat din Moldova căruia nu i s-a furat mireasa. El fura miresele altora.

La 50 de ani a furat un miliard și era așa de dibaci, încât a făcut-o în văzul tuturor, dar nimeni nu i-a făcut nimic.

Vlad Plahotniuc, redactorii moldovesti.info îți urează la mulți ani, lângă celălalt Vlad.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/12/Vlad-Plahotniuc-miliard-bani-lopata-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/12/Vlad-Plahotniuc-miliard-bani-lopata-copy-300x300.jpgadminPolitic
Redactorii moldovesti.info au pus mâinile pe adevărata biografie a cunoscutului oligarh moldovean, Vlad Plahotniuc. Biografia reală este plină de informații prețioase despre cum a ajuns să fure din fragedă copilărie și până astăzi. La 5 ani a dat prima lovitură importantă. A reușit să le fure tuturor copiilor de la...

Comentează