Mormant piatra funerara PL

Se întâmplă lucruri înfiorătoare în cimitirul din Colonița. Paznicii acestuia povestesc că de două zile aud hodorogeli și tot felul de sunete ciudate din mormântul lui Gheorghe Ghimpu. Se pare că acesta se învârtește în mormânt fără hodină.

”Și nu doar se învârtește. Se aud și niște cuvinte care vin de acolo. Se aude așa, ca un foșnet, ca o șoaptă. Nu știu exact ce este. Am stat și am ascultat, dar ne este frică să ne apropiem prea mult. Am auzit că spune: Mișa, ești Liuda! Liuda, o să iei… Dar ce o să ia Mișa noi nu înțelegem. Înțelegem doar ultimele litere din cuvânt: …zdeală. Mai mult nu deslușim. Apropo, vă rog să ne explicați cine este Mișa și cine este Liuda”, este extrem de contrariat paznicul din cimitirul Colonița.

Și nu este singura activitate paranormală. Potrivit Mitropoliei Basarabiei, piatra instalată în centrul Chișinăului de Mihai Ghimpu când a fost președinte au crăpat brusc, deși nu a fost ger. Solicitat de redactorii moldovesti.info, Mihai Ghimpu a declarat că mâna Moscovei îl întoarce pe Gheorghe Ghimpu în mormânt și crapă pietrele în Chișinău.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/01/Mormant-piatra-funerara-PL.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/01/Mormant-piatra-funerara-PL-300x300.jpgadminPolitic
Se întâmplă lucruri înfiorătoare în cimitirul din Colonița. Paznicii acestuia povestesc că de două zile aud hodorogeli și tot felul de sunete ciudate din mormântul lui Gheorghe Ghimpu. Se pare că acesta se învârtește în mormânt fără hodină. ”Și nu doar se învârtește. Se aud și niște cuvinte care vin...

Comentează