FEMEN PMAN copy

Plecarea miss ULIM din Piața Marii Adunări Naționale aproape că a golit orășelul DA de bărbați. În curând însă numărul bărbaților va crește, dau asigurări organizatorii evenimentului. Și asta pentru că aprigele activiste FEMEN, cunoscute în lumea întreagă pentru că protestează dezbrăcate, vor veni de săptămâna viitoare în Chișinău, la protest.

”Deși au un program foarte încărcat, le-am rugat și au acceptat să vină. Doar sunt prietenele mele. De săptămâna viitoare, chiar de luni, ne dezbrăcăm și protestăm goale în PMAN. Susținem lupta cu corupția, lupta cu Timofti, lupta cu mitropolitul Vladimir, lupta cu Plahotniuc. Toate luptele le susținem. Important să protestăm dezbrăcate cât e cald”, a declarat activista FEMEN, Domnica Cemortan.

Deși nu le plac protestele pentru că riscă să ia bătaie de la protestatari, polițiștii moldoveni au anunțat că vor veni de plăcere de luni în PMAN. Mai mult, chiar și Mihai Ghimpu și-a anunțat prezența. Pe de altă parte, Valeriu Streleț spune că el și așa are suficiente amante și nici măcar nu reușește să le vadă pe toate.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on VK
http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/09/FEMEN-PMAN-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/09/FEMEN-PMAN-copy-300x300.jpgadminPolitic
Plecarea miss ULIM din Piața Marii Adunări Naționale aproape că a golit orășelul DA de bărbați. În curând însă numărul bărbaților va crește, dau asigurări organizatorii evenimentului. Și asta pentru că aprigele activiste FEMEN, cunoscute în lumea întreagă pentru că protestează dezbrăcate, vor veni de săptămâna viitoare în Chișinău,...

Comentează