Politisti vin fiert copy

Polițiștii moldoveni au dat dovadă de maximă creativitate. Aceștia au distrus mitul că ar fi proști și sunt buni doar să primească mită. Inspectoratul de Patrulare a anunțat de curând o acțiune inteligentă, care a lăsat mască toată lumea. Aceștia au împărțit la semafor vin fiert șoferilor care îngheață în mașinile lor.

”Noi vrem ca șoferii să se mai încălzească, să nu le fie frig. Vinul fiert îi va ajuta să treacă peste vremea asta rece. Așa că le dăm vin fiert. Problema este că nu au voie să conducă în stare de ebrietate, să bea la volan. Așa că am pus la următorul semafor niște băieți de la patrulare care să le ia carnetele”, a declarat pentru redactorii moldovesti.info polițistul sub acoperire Gheorghe Vițin.

Polițiștii se laudă că au împărțit 100 de pahare cu vin fiert și că au suspendat 100 de carnete de conducere pentru că șoferii consumaseră băuturi alcoolice.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/12/Politisti-vin-fiert-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/12/Politisti-vin-fiert-copy-300x300.jpgadminSocial
Polițiștii moldoveni au dat dovadă de maximă creativitate. Aceștia au distrus mitul că ar fi proști și sunt buni doar să primească mită. Inspectoratul de Patrulare a anunțat de curând o acțiune inteligentă, care a lăsat mască toată lumea. Aceștia au împărțit la semafor vin fiert șoferilor care îngheață...

Comentează