Shorhei Maimute copy

Republica Moldova a dispărut ca țară de pe fața pământului. NATO a semnat un acord secret cu Rusia prin care a împărțit țara noastră. Negocierile au fost însă foarte dure pentru că România a refuzat în totalitate să accepte să se unească cu Moldova din cauza Shorheiului. Într-un final Rusia a cedat rugăminților europenilor și a acceptat să preia și Shorheiul pe lângă Transnistria.

”Nimeni nu vrea Shorheiul în componența sa. Toată lumea se ferește de shorheieni. Până și Putin care acceptă orice fel de dalbaiobi în țara nu voia nici în ruptul capului Shorheiul. Cică shorheienii sunt periculoși pentru că ar putea să voteze cel mai mare hoț din lume numai să le dea Vai-Fai. L-am rugat în genunchi să ia Shorheiul. Pentru asta am fost nevoit să recunosc anexarea Krimeei, a Siriei și îi dăm voie să cucerească și jumătate din Ucraina. Shorheienii aceștia sunt extrem de periculoși, vrem să scăpăm de ei”, a declarat secretarul general al NATO, Dick Fakyorself.

Vestea că Rusia a acceptat să ia Shorheiul în componența sa a fost întâmpinată cu multă bucurie în toate capitalele europene. La Paris oamenii au ieșit în stradă, au deschis șampanie. Englezii au anunțat că vor înapoi în Uniunea Europeană dacă Shorheiul a fost dat Rusiei. Iar Germania a declarat două zile de festivaluri cu bere de fericire că Shorheiul va intra în componența Rusiei.

Pe de altă parte, ratingul lui Putin a căzut brusc până la 69 la sută în Rusia, pentru prima dată în ultimii 20 de ani. Asta după ce rușii au aflat că vor fi concetățeni cu shorheienii. Și nu este totul. Mai multe gubernii din Siberia au anunțat deja că dacă shorheienii vor fi deportați la ei, vor cere ieșirea din componența Rusiei.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/07/Shorhei-Maimute-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/07/Shorhei-Maimute-copy-300x300.jpgadminInternațional
Republica Moldova a dispărut ca țară de pe fața pământului. NATO a semnat un acord secret cu Rusia prin care a împărțit țara noastră. Negocierile au fost însă foarte dure pentru că România a refuzat în totalitate să accepte să se unească cu Moldova din cauza Shorheiului. Într-un final...

Comentează