Klaus Iohannis Nicolae Timofti Unire copy

Președinții celor două state, Klaus Iohannis și Nicolae Timofti au semnat un acord confidențial la Suceava. La pagina 134, aliniatul 5 scrie că Republica Moldova se va uni cu România, iar unirea se va face în o sută de ani.

”Da, am semnat acest acord de unire a Moldovei cu România și vreau să vă spun că am semnat multe decrete prezidențiale la viața mea, jumătate de Moldovă are ordine și medalii de la mine, dar niciodată nu m-am simțit mai mândru să-mi pun iscălitura ca acum”, a declarat Nicolae Timofti la plecarea din Suceava.

Klaus Iohannis susține că a decis să unească Moldova cu România așa cum nemții din Germania de Vest s-au unit cu nemții din Germania de Est. ”Noi, germanii ne-am unit, nu înțeleg de ce voi, românii, vreți să stați cu granița pe Prut. Așa că am decis să ne unim cât mai repede cu putință. Într-o sută de ani Moldova va fi România”, a precizat și Klaus Iohannis.

Documentul a fost trimis deja la Moscova, dar nu pentru a obține un acord din partea președintelui rus, Vladimir Putin, ci doar pentru a-l enerva, susțin reprezentanții delegației române.

Acord istoric semnat la Suceava între Iohannis și Timofti. Moldova se va uni cu Româniahttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/07/Klaus-Iohannis-Nicolae-Timofti-Unire-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/07/Klaus-Iohannis-Nicolae-Timofti-Unire-copy-300x300.jpgadminInternaționalKlaus Iohannis,Nicolae Timofti,Unire
Președinții celor două state, Klaus Iohannis și Nicolae Timofti au semnat un acord confidențial la Suceava. La pagina 134, aliniatul 5 scrie că Republica Moldova se va uni cu România, iar unirea se va face în o sută de ani. ”Da, am semnat acest acord de unire a Moldovei cu...

Comentează