Ilan Shor Orhei copy

În sfârșit o decizie bună luată de guvernul Streleț. Acesta a decis într-o ședință secretă să cedeze orașul Orhei Republicii Transnistrene. Decizia a fost luată împreună cu președintele Evgheni Șevchuk, care s-a arătat încântat că încă 10 mii de proști vor ajunge sub conducerea sa.

”Nu mai suportăm să știm că există oameni așa de tăntălăi ca cei din Orhei. Ne este nouă rușine să ne numim moldoveni când știm că printre noi încă există șorheienii. Prin acest acord omorâm doi iepuri, scăpăm de votanții lui Șor, iar Șevchuk a promis că nu atacă Moldova în următorii 2 ani”, a anunțat premierul Valeriu Streleț.

Există însă o problemă, nici Evgheni Șevchuk nu este naiv. Pentru a-i accepta pe șorheieni și a le oferi cetățenia transnistreană, acesta cere să fie plătit. Despăgubirea pentru fiecare șorheian acceptat de Tiraspol se ridică la 100 de euro. Suma este însă mică. Potrivit unui sondaj, moldovenii sunt de acord să plătească dublu numai să scape de șorheieni!

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/10/Ilan-Shor-Orhei-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/10/Ilan-Shor-Orhei-copy-300x300.jpgadminInternațional
În sfârșit o decizie bună luată de guvernul Streleț. Acesta a decis într-o ședință secretă să cedeze orașul Orhei Republicii Transnistrene. Decizia a fost luată împreună cu președintele Evgheni Șevchuk, care s-a arătat încântat că încă 10 mii de proști vor ajunge sub conducerea sa. ”Nu mai suportăm să știm...

Comentează