Mitropolit Marian Lupu spovedanie copy

Parlamentul Republicii Moldova și SRL Mitropolia Moldovei au încheiat ieri un acord istoric. Cele două instituții sponsorizate generos de cetățeni au prelungit pactul de neagresiune și împărțire frățească a banilor publici. În plus, au adăugat două puncte noi. Primul, Parlamentul a acceptat solicitarea Mitropoliei de a interzice homosexualii. Al doilea, Mitropolia Moldovei a acceptat solicitarea Parlamentului și a anulat unul din păcatele mari: păcatul furtului.

”Nu este o anulare. Este mai mult o dezlegare la furat. Adică să nu creadă cineva că poate să-mi fure BMW-ul și scapă fără blesteme. Dumnezeu este sus și vede. Vorbesc de alte furturi. Cele care nu se pedepsesc. De pildă, furtul milirdului. Acesta este păcat? Nu. Era păcat dacă nu-l furau. Când ai la dispoziție atâtea bănci, nimeni nu te vede, iar poporul este prost, cum să nu furi? Așa că le-am extins imunitatea deputaților și la cele sfinte. Astfel, dacă ești deputat și furi, nu este niciun păcat. Mai exact, păcat să fii deputat și să nu furi”, a declarat managerului general al Mitropoliei Moldovei, oligarhul Vladimir.

Dezlegarea i-a bucurat pe parlamentari. Aceștia erau nevoiți până acum să meargă în fiecare zi să-și mărturisească păcatele pentru că, evident, ei fură în fiecare zi. Mai mult, deputații i-au cerut oligarhului Vladimir, managerul SRL Mitropolia Moldovei să le dea dezlegare și la preacurvie. Din păcate, mitropolitul le-a satisfăcut pe deputate pe jumătate. ”Fiicele mele cu genunchi juliți, vă las să curviți. Asta pot. Dar să nu preacurviți. Că preacurvia rămâne un păcat, curvia – nu”, le-a spus managerul SRL Mitropolia Moldovei deputatelor și deputaților.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/04/Mitropolit-Marian-Lupu-spovedanie-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/04/Mitropolit-Marian-Lupu-spovedanie-copy-300x300.jpgadminSocial
Parlamentul Republicii Moldova și SRL Mitropolia Moldovei au încheiat ieri un acord istoric. Cele două instituții sponsorizate generos de cetățeni au prelungit pactul de neagresiune și împărțire frățească a banilor publici. În plus, au adăugat două puncte noi. Primul, Parlamentul a acceptat solicitarea Mitropoliei de a interzice homosexualii. Al...

Comentează